perjantai 15. huhtikuuta 2011

Saarasta sanottua osa 10: piirikoordinaattori Sini-Tuuli Mäkinen

"Etsimme Varsinais-Suomen Lastenliitolle uutta puheenjohtajaa alkavaksi vuodeksi. Haussa oli toiminnasta kiinnostunut ja luotettava henkilö, Saara-Sofia sopi kuvaukseen täydellisesti. Hänen vahvasta järjestötaustastaan on ollut mitä suurinta hyötyä toimintamme kehittämisessä.

Yhteistyö Saara-Sofian kanssa on ollut toimivaa ja saumatonta. Kaikki lupaamansa hän hoitaa ajallaan ja hän auttaa aina kaikessa missä vaan voi. Se on ihailtavaa kuinka paljon virtaa voi yhteen ihmiseen mahtua. On ollut ilo saada työskennellä hänenlaisensa innostuneen ihmisen kanssa ja uskon todella, että Saara-Sofian kanssa saamme Lastenliiton toiminnan Varsinais-Suomessa uusiin ulottuvuuksiin!

Tutustuttuani Saara-Sofiaan en voinut olla lähtemättä mukaan hänen kampanjaansa. Olin jo aiemmin ennen Turkuun muuttoani kuullut lupaavasta nuoresta turkulaisnaisesta, joka oli pääsyt kaupunginvaltuuston. En kuitenkaan osannut aavistaakaan, kuinka mahtavasta nuoresta naisesta olikaan kyse. Haluan ehdottomasti olla antamassa oman panokseni hänen eduskuntavaalikampanjalleen!"

Sini-Tuuli Mäkinen
Piirikoordinaattori, Kansallinen Lastenliitto, Varsinais-Suomen piirijärjestö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti