maanantai 11. huhtikuuta 2011

Finaalipelit

Vanhana kiekkomiehenä en voi olla vertaamatta viimeistä vaaliviikkoa ja jääkiekon finaalipelejä. Molemmissa on koottu ensin hyvä joukkue, paranneltu sitä vielä kauden aikana ja hiottu taktiikkaa finaaleja ajatellen. Matkalla huonoimmat joukkueet ovat tippuneet tai antaneet yksinkertaisesti periksi.

Finaaleihin mennään vain hyvällä pelikirjalla ja voimakkaalla tahdolla. Finaaleissa ei anneta missään kohti periksi vaan mustelmista huolimatta mennään maalin eteen, vaikka mailaa tulee pohkeille ja selkään koko ajan. Mustelmat ovat kunniamerkkejä tässä yhteydessä.

Saara ja tiimi ovat valmistautuneet tähän viikkoon jo yli vuoden. Maakuntaa on kierretty joka viikonloppu ja perinteiset ”10.000 kättelyä” ovat takana jo kauan sitten. Tiimi on koonnut talkootyönä uskomattoman hyvän kampanjan ja viime yönäkin on jaettu vaaliesitteitä ja miehitetty rautatieasemat jo 06.30 alkaen. Maalit tehdään maalin edestä ”sota-alueelta”!

Tiimi on jakanut työt hyvin eri ketjuihin ja ykkösketjulle tehdään tilaa tapahtumiin, joissa mahdollisuus tehdä ”maali ylivoimalla” on hyvä. Saara on pärjännyt loistavasti paneeleissa ja haastattelutilanteissa.

Matka finaaleihin on ikimuistoinen kaikille matkalle osallistuneille. Toivotan Saaralle ja loistavalle tiimille tsemppiä viimeiseen erään. Mustelmia tulee ja välillä ei jaksaisi millään mutta loppusummerin soitto on kuitenkin niin lähellä. Rantapallot heitetään jäälle jollekin muulle kuin tälle tiimille. Olette kaikki voittajia!

/Seppo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti