keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Morogonkaffe och förhandsröstning

Hej allesammans!

Denna morgon serverade Saara-Sofias kampanjteam kaffe vid valstugan på gågatan i Åbo. Morgonstund har guld i mun, det visste det hurtiga teamet och var på plats redan klockan 7.30 fram till 9.00.

Mycket annat står också i agendan denna onsdag. Ni kan träffa Saara-Sofia idag på Café Korva på Kristinegatan kl.13-14. Om ni befinner er i Salo kan ni hälsa henne och andra kvinnliga kandidater från Samlingspartiet kl.18-20 på Café Korva på Turuntie 5.
Teamets kontor på Slottsgatan håller dörrarna öppna varje från kl.11-17 fram till valdagen. Kom gärna och hälsa på över en kopp kaffe.


Idag är en viktig dag för vår kandidat Saara-Sofia, nämligen idag börjar förhandsröstningen i Finland och utomlands. Med knappa elva dagar kvar till själva valdagen, är allas stöd och insats viktigare än någonsin. Förhandsröstning betyder att väljaren avger sin röst före den egentliga röstningsdagen under den i vallagen föreskrivna förhandsröstningsperioden. De röstberättigade får rösta på vilket som helst av den allmänna förhandsrösningsställena i Finland eller utomlands.
Röstar man under perioden för förhandsröstning eller på själva valdagen spelar ingen roll. Huvudsaken är att man använder sin rösträtt. Jag anser att denna medborgerliga rättighet är en metod med vilken vi medborgare har chansen att påverka och bestämma över hur vårt samhälle kommer att formas. Varje röst räknas, därför uppmuntar jag alla att använda sin röst i detta riksdagsval.

Imorogon förgyller vi er torsdag med att bjuda på kaffe mellan 7.30-9 vid valstugan. Där kan ni träffa mig och det fina teamet, och sist men inte minst, Saara-Sofia Sutela. Vår kandiat. Nummer 188.

Bästa hälsningar,

/Anni

Förhandsröstning i Finland: 6.-12.4
Förhandsröstning utomlands: 6.-9.4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti