torstai 7. huhtikuuta 2011

Nyt äänestämään!

Juttelin eilen pitkän tovin erittäin miellyttävän herrasmiehen kanssa Yliopistonkadulla samalla, kun tiimin kanssa tarjosimme kahvia ohikulkijoille aamutuimaan. Hän muun muassa kertoi, että ikää on jo kertynyt niin paljon, ettei tiedä koska kuolema saattaa korjata ja täten on syytä äänestää heti kun mahdollista. Tietysti hän kertoi tämän pilke silmäkulmassaan, mutta ajattelin, että ei vara venettä kaada ja niinpä kahvittelun jälkeen suuntasin myös itse matkani Turun kaupungintalolle ja suoritin kansalaisvelvollisuuteni ja äänestin ennakkoon Saara-Sofiaa.

H-hetki lähenee hurjaa vauhtia ja kampanjointipäivät käy auttamattomasti vähiin. Vaikka yöunet jäävät välillä hieman lyhkäisiksi ja tekemistä tuntuu olevan enemmän mitä ehtii tekemään, niin tästä huolimatta tämä on upeinta hommaa mitä ikinä olen tehnyt ja kyllä, nämä ovat ensimmäiset vaalit, joissa minä olen tosissani mukana tekemässä kampanjaa. Ja ennen kuin vaalit on edes ohi, voin todeta että nämä eivät varmasti jää viimeiseksi vaaleiksi joissa olen mukana komppaamassa loistavaa ehdokasta eduskuntaan.

Mutta ennen viimeistä puristusta vaalien osalta, suuntaan matkani Itämerelle Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO:n järjestämälle Lemmenlautalle Tukholmaan ja takaisin. Nyt pidetään ystävien kesken hauskaa 23 tuntia ja sitten jatketaan taas vaalityötä.

Joko sinä olet muuten käynyt jo äänestämässä ennakkoon? Jos et, niin suuntaa ihmeessä matkasi lähimpään ennakkoäänestypisteeseen ja kirjoita lappuun numero 188. Parempaa ehdokasta et voisi itsellesi löytää :)

/Jarno

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti