torstai 31. maaliskuuta 2011

Torstai on toimintaa täynnä!

Sen voi kyllä ääneen todeta, että kampanjan pyörteissä kokonainen päivä vilahtaa ohi täysin huomaamatta! Aamu alkoi kukonlaulun aikaan kun suuntasimme kampanjapakulla Helsinkiin Saaran ja Katriinan kanssa. Muun asioinnin lomassa käväisimme Kokoomuksen puoluetoimistolla ja siellä oltiin täydessä työn touhussa. Hetkessä konkretisoitui se, että vaalit ovat todella ihan nurkan takana ja töitä painetaan aamusta iltaan. Meille tarjoutui myös tilaisuus tavata puolueen puheenjohtaja Jyrki Katainen ja olihan se Jyrki livenä sen verran vaikuttava, että en meinannut saada sanaa suustani! Puoluetoimistolta jäi käteen aimo annos tsemppiä vaalityön jatkamiseen kun näki, että yhteisen tavoitteen eteen tehdään sielläkin ihan mielettömästi töitä.

Käväisimme myös eduskunnassa ja näin Saaran työtilat Pikkuparlamentin puolella. Avustajana toimimisesta on varmasti ollut hyötyä nuorelle ehdokkaalle ja toimintatapojen, sekä poliittisten kysymysten lähempi tarkastelu aitiopaikalta lienee antanut rehellisen kuvan siitä, mihin on päänsä pistämässä! Aina kun vierailen eduskunnassa tulee sellainen olo, että jonkin suuren äärellä siellä ollaan. Vähän kuin saisi hetken salaa katsella sitä mitä muina päivinä vain lukee lehdistä.

Takaisin Turkuun ajellessa puhuttiin politiikkaa, pohdittiin tulevien päivien ohjelmaa, tytöt hoitivat asioita puhelimessa ja välillä vaan rullailtiin motaria ja popitettiin Jenniä. Pitkän päivän päätteeksi riitti vielä virtaa jakaa kahvia ja leffalippuja Turussa kävelykadulla nuorten ehdokkaiden leffakiertueen viimeisellä etapilla. Elokuvaa "Kohtalon valvojat" voin omasta puolestani suositella lämpimästi. Hyvä päätös ihanalle päivälle!

16 tunnin kampanjakierteiden jälkeen paluu kotiin, unta palloon ja huomenna uudestaan!

//Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti