lauantai 19. maaliskuuta 2011

Tasa-arvoista kampanjointia

Tänään lauantaina 19.3. vietetään sekä Minna Canthin että tasa-arvon päivää. Kampanjassamme tasa-arvo on arvokas asia -jokainen tiimiläinen on yhtä tärkeä ja on merkityksellinen. Kampanjassamme on niin naisia, miehiä, nuoria ja vähän vanhempiakin, eri taustaisia ja eri ammatilliseen ryhmään kuuluvia. Ennen kaikkea kampanjatiimissämme on tilaa kaikenlaisille ihmisille! Tänään kampanjoimme Turun Yliopistonkadun kävelykadulla takatalven kelistä huolimatta. On niin ilahduttavaa saada positiivista palautetta dynaamisesta ja raikkaasta kampanjastamme -on upeaa, että innostunut fiiliksemme näkyy myös ulospäin!

Saara-Sofian videoblogin kuvaaminen käynnistyi eilen Salossa. Salossa jaoimme Kokoomuksen nuorten ehdokkaiden kanssa vajaa 200 vapaalippua uusimpaan Vares -elokuvaan. Videoblogissa Saara-Sofia kertoo joka päivä vaaleihin asti yhden poliittisen linjauksen ja videoblogit tullaan päivittämään myös tänne Kampanjan kulisseissa -blogiimme.

Kokoomuksen Korvakahvilan avajaisia vietettiin tänään ja koko kahvila oli tupaten täynnä iloisia kokoomuslaisia, niin eduskuntavaaliehdokkaita kuin äänestäjiäkin! Korvakahvila on tästä eteenpäin avoinna joka päivä aina vaalipäivään, 17.4. asti. Saara-Sofia on tavattavissa seuraavan kerran Korvakahvilassa ensi viikon tiistaina 22.3. klo 13-15!

Huomenna sunnuntaina jälleen Saara-Sofian ja tiimin suunnittelusunnuntai klo 19.00 tiimitoimistollamme osoitteessa Linnankatu 9-11 (Casagranden talo, 2. krs). 4 viikkoa vaaleihin!

Saara-Sofia Sutela: Sopivan vihreä eduskuntaan

/Katriina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti