sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Sunnuntaisuunnittelu vol.3

Saara-Sofian kampanjatiimin blogi on siirtynyt tänne Uusi Suomen blogista. Kampanjan kulisseissa -blogi on kampanjatiimiläisten ylläpitämä blogi, jossa kerromme Saara-Sofian eduskuntavaalikampanjasta tiimiläisten silmin.

Tänään sunnuntaina kokoonnuimme kolmanteen sunnuntaisuunnitteluun Saara-Sofian vaalitoimistolle. Sunnuntaisuunnittelun tarkoitus on kokoontua vapaamuotoisesti joka sunnuntai aina vaaliviikkoon asti ja käydä läpi tulevan viikon kampanjaohjelmistoa. Vaaleihin on vielä viisi viikkoa ja tulevan viikon ehdoton kohokohta on varmasti ehdokasnumeroiden vahvistaminen. Saara-Sofian kampanjakalenteria pääset lukemaan osoitteesta http://saarasofia.fi

Perjantaina toimistollamme järjestettiin kestävän kehityksen toinen keskustelusarja teemalla TALOUDELLINEN VASTUU. Saara-Sofian keskusteluvieraana oli Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekka Ravi. Keskustelu jatkui vilkkaana ja toimistolle saapui ilahduttavan paljon keskusteluvieraita. Keskustelutilaisuuden jälkeen vietimme toimiston tupaantuliaisia, jossa oli aivan mieletön fiilis ja tunnelma. Toimistomme (Linnankatu 11) päivystää viikoilla 14 ja 15 joka päivä klo 11-18, lämpimästi tervetuloa!

/Katriina




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti