maanantai 28. maaliskuuta 2011

Lukiopaneeli Lyseossa

Vaaleihin on aikaa enää vajaat kolme viikkoa, tarkalleen ottaen 20 päivää. Tahti tästä vain kiristyy, mutta Saara-Sofian tiimissä ei hymy eikä tsemppi hyydy!

Tämä kampanjaviikko starttasi hienosti käyntiin vaalipaneelilla Lyseon lukiossa Runosmäessä. Lyseon lukion auditorio oli lähes täynnä lukion oppilaita ja heidän opettajiaan. Oppilaskunta oli selvästi nähnyt vaivaa järjestelyiden eteen ja puitteet paneelille olivatkin erinomaiset.

Paneelissa syntyi vilkasta keskustelua ja luonnollisesti väittelyäkin. Paneelin puheenjohtaja hoiti hommansa erinomaisesti ja piti keskustelun koko ajan hienosti koossa. Ilokseni voin todeta, että Saara-Sofia esiintyi paneelissa jälleen edukseen. Asialliset argumentit perusteluineen ja iloinen ilme eivät varmasti jääneet keneltäkään huomaamatta.

Lukiolaisten aktiivisuus yllätti minut positiivisesti. Kaikki halukkaat eivät edes ehtineet esittää omaa kysymystään ajan puutteen vuoksi. Lisäksi kaikki kysymykset olivat hyviä ja niistä huomasi selvästi, että oppilaat ovat perehtyneet politiikkaan. Lisäksi nuoret lähestyivät ehdokkaita vielä paneelin loputtua. Nuorissa on voimaa!

Suuret kiitokset Saara-Sofialle, muille paneelissa olleille eduskuntavaaliehdokkaille sekä Lyseon lukion oppilaille mielenkiintoiseta aamupäivästä!

/Linda
Saara-Sofian tiimiläiset Maija, Joel ja Linda Lyseon auditoriossa paneelin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti