maanantai 21. maaliskuuta 2011

Saara-Sofian tiimin yhteislenkkeilyt alkavat

Liikunta ja urheileminen on erinomainen tapa pitää huolta niin henkisestä kuin fyysisestäkin hyvinvoinnista! Ilman riittävää aktiviteettia ja liikuntaa ei myöskään jaksa kampanjoida. Saara-Sofialle urheilun ja liikunnan merkitys on poliittisessa päätöksenteossa äärettömän tärkeä, niin ennaltaehkäisevästä kuin yleisenkin yhteenkuuluvuuden ja hyvinvoinninkin näkökulmasta.

Olemmekin päättäneet lanseerata Saara-Sofian kampanjatiimin yhteislenkki -tapahtumasarjan, joka toteutetaan vaaleihin asti aina lauantai- ja sunnuntaiaamupäivisin klo 11. Yhteislenkki startataan kulttuuripääkaupunkikahvilan, Kulma 2011 -kahvilan luota (Kristiinankadun ja Läntisen Rantakadun kulmassa) klo 11 kyseisinä päivinä. Tarkoituksena reippailla (esim. intrevallityyllisesti reipasta kävelyä ja hölkkää yhdistäen) tunnin verran Aurajoen maisemissa ja tietysti näkyä kampanjan tiimoilta iloisella ja reippaalla porukalla!

Ilmoittauduthan mukaan osoitteeseen katriina@saarasofia.fi niin tuomme kaikille asiaan kuuluvat raikasilmeiset kampanjatakit! Tietysti myös ilman ilmoittautumista pääsee mukaan reippailemaan. :)

Yhteislenkki päättyy aina yhteiseen iltapäiväkahviin ihanalla tiimitoimistollamme!

Reipasta uutta viikkoa ja kampanjailoa!

/Katriina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti