keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Keväinen keskiviikkoinen kampanjapäivä

Aurinko paistaa, lumi sulaa - kevät on täällä, ihanaa!! Mielen huomaa kummasti kohoavan kun päivät pitenevät ja aurinko lämmittää jo suloisesti talven jäljeltä valkoisia kasvoja. Ihmiset tuntuvat heräävän uuteen eloon - saattaapa jopa törmätä iloisesti hymyileviin kampanjatiimiläisiin (saarasofialaisiin, kuten itse joskus sanon) turuilla ja toreilla! Ja tahti sen kuin kiihtyy!

Tänään Saara-Sofian ahkerat kampanjatiimiläiset olivat ministeri Suvi Lindénin kanssa kiertämässä ympäri Varsinais-Suomea. Upea aurinkoinen kevätsää houkutteli kansalaisia runsain joukoin tapaamaan sekä ministeriä että erinomaisia eduskuntavaaliehdokkaitamme. Ministerivahvistuksia on tulossa Varsinais-Suomeen myös torstaina 7.4. kun ministeri Jan Vapaavuori saapuu Turun seudulle.

Illalla lähdin vielä itse työpäivän jälkeen Saaran ja Jarnon kanssa Paraisten Kokoomuksen kevätkokoukseen Paraisten kaupungintalolle. Aurinkoinen ilta ja runsasväkinen kampanjapäiviä (ml. Parainen) olivat varmasti verottaneet osan kaupunkilaisista ja paikalla oli vain noin 15 kuuntelijaa. Mutta sitäkin lämminhenkisempi ja ihmisläheisempi paneeli oli. Keskustelua käytiin erityisesti saariston elinvoimaisuuden säilyttämisen puolesta sekä seutuyhteistyön mahdollistamisesta ja lisäämisestä. Idearikas paneeli kaiken kaikkiaan! Saara oli taas oma iloinen ja energinen itsensä, eikä jättänyt niin tiimiläisiä kuin kuuntelijoitakaan kylmäksi. Olin niin iloinen, että saimme kampanjatiimillekin ihanan positiivista palautetta "esimiehemme" eli Saaran taholta. Kampanjointi on molemmin puolista vuorovaikutusta -olen onnellinen, että saan olla osa tätä kaikkea!

Aurinkoisia päiviä kaikille!

/Katriina

ps. Saaran vaalivideon julkaisu lähenee -malttakaa vielä hetki. Luvassa myös muuta mukavaa pientä yllätystä ennen vaaleja. :)

http://saarasofia. fi -Sopivan vihreä eduskuntaan /188

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti