sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Tiimi ja ehdokas ne yhteen sopii...

Vaalit lähenee hurjaa vauhtia ja niin ikään myös tiimin vauhti kiihtyy kohti väkevää loppuspurttia. On normaalia, että stressin alla tunteet on välillä pinnassa ja asiat jos toisetkin alkaa hieman harmittamaan. Tässä tilanteessa mitataan se, kenellä on oikeasti paras kampanjatiimi.

Tässä on tullut nähtyä jos jonkinmoista tiimiä ja ehdokasta ja ilman hetkenkään pohdintaa voin vastata, että Saara-Sofialla on tiimeistä se kaikkein parhain! Me olemme kuin yksi iso suurperhe. Meitä on niin naisia kuin miehiä, nuoria ja jo hieman varttuneempia ja ihmisiä mitä erilaisimmista ammattiryhmistä.

Erilaiset taustamme täydentävät toisiamme ja tekee meistä värikään ja positiivisen joukon, joka kokonaisuudessaan kuvaa Saara-Sofiaa mitä parhaimmalla tavalla. Voi vain todeta, että loistava ehdokas kerää ympärilleen loistavan tiimin ja näin se vain menee.

Yksi Saara-Sofian tiimin monista vahvuuksista on viikon tsempparin valinta ja tämän viikon tsemppariksi valittiin Krista Lahtinen, Saara-Sofian yksi kampanjapäälliköistä. Positiivisuudellaan, omalla reippaalla esimerkillään ja loistavana ryhmähengen kohottajana hän tsemppasi tiimin taas ylittämään itsensä tämän viikon aikana. Kiitos Krista!

Sanani eivät riitä kuvaamaan sitä, miten etuoikeutetuksi tunnen itseni, kun saan olla mukana saattamassa Saara-Sofiaa eduskuntaan tässä mahtavassa tiimissä. Te olette kaikki aivan mahtavia!

/Jarno

1 kommentti:

  1. Voi sinua Jarno, kiitos kaunis :)Vuoroin tässä meidän tiimissä tsempataan ja kannustetaan toinen toisiamme ja se on voimamme salaisuus. Mutta eikö ole ihmeellinen vaikutus positiivisella elämänasenteella, halauksella ja hymyllä?

    Krista

    VastaaPoista